Beoordelingen van Sushi 'n Go Hardenberg

Recente recensies

5.0
A van Duuren
22 mei 2022

Margriet Odink
20 mei 2022
Esther reuvers
19 mei 2022

Heerlijk gegeten. En keurig op tijd

Arie
10 mei 2022

Netjes op tijd (buitengebied), heerlijke sushi's....wel een stuk duurder geworden.

Moerheim
7 mei 2022
ruben
6 mei 2022
Fer Elzinga
3 mei 2022

We vonden het luxe dat het bezorgd kon worden. Iedereen was verrast door alle extra's en de mooie bakjes! Ook de eetstokjes werden gewaardeerd.

Lenters
3 mei 2022
KL Jiang
23 april 2022
Annet
17 april 2022
Diny Hamberg
17 april 2022
Eline
16 april 2022

Lekkere sushi en snelle bezorging (en dat in het weekend!).

Monique
15 april 2022

Heerlijke poké-bowl onze complimenten

Cendy
13 april 2022

Heerlijke sushi Perfect optijd bezorgd

Anita
11 april 2022
Bert
10 april 2022
Lisa
3 april 2022
Arie
26 maart 2022

Wederom heerlijke sushi's en mooi op tijd bezorgd.

Rozema
25 maart 2022

Precies op tijd en heerlijk als altijd!

Patrick Rossen
20 maart 2022

Ik laat af en toe wat komen, het is altijd super in orde, netjes bereid, smaakvol en vriendelijk bezorgd. Gewoon een topteam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
18 maart 2022

Kwaliteit eten is heel goed, keurig verpakt en bijna op de minuut af op tijd bezorgd. Top!

sonja
17 maart 2022

de spiesjes waren bijna koud en vrij smakeloos sushi was lekker👌

Ines
15 maart 2022
Diana
14 maart 2022

Heerlijk vers . Sneller bezorgd dan de app aangaf. Ik kreeg €10.- korting via mail ...maar die werkte niet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
12 maart 2022
Ben
6 maart 2022

Snel + vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
5 maart 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd. Top weer!

Janine
28 februari 2022

Heerlijke sushi..Vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der horst
28 februari 2022
Jenneke Houvast
14 februari 2022
Gerda Otten
5 februari 2022
Fieke
29 januari 2022

Het was heerlijk

Henk
29 januari 2022

Heerlijk eten , en netjes op tijd geleverd helemaal top

A van Duuren
29 januari 2022
L
23 januari 2022

Bezorging nog eerder dan aangegeven tijd en zeer smakelijk, volgens wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diny
23 januari 2022
Hanneke Gast
22 januari 2022

Tijdige en vriendelijke bezorging. Helaas had een deel van de sushi harde stukjes rijst. Uitgedroogd of te kort gekookt? In ieder geval jammer van moois en lekkers…

I
17 januari 2022
Kim
15 januari 2022

Heerlijk vers, super service!

Anoniem
8 januari 2022

Goeie sushi! 1 product verkeerd geleverd gekregen maar na 1 snel belletje het juiste product kunnen ontvangen binnen 30 min dus top opgelost👌

Hilco van Dijk
6 januari 2022

Alles was conform bestelling en goed op tijd bezorgd.

Marlot
28 december 2021
Ricardo
26 december 2021

Keurig op tijd. Leuke en attente bezorgster aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
26 december 2021

Goede sushi en altijd het zelfde kwaliteit

sonja
24 december 2021

ideaal online bestellen mailtje ter bevestiging bezorging op tijd

Ingrid
20 december 2021

Biefstuk puntje waren waren droog, en de gegrituurde garnalen waren niet zo krokant meer. Dit was de laatste keer wel heel goed. Voor de rest was alles lekker zoals we gewend zijn.

MP
18 december 2021

Heel kort; verse ingrediënten, goed verzorgd, op tijd klaar en vooral erg lekker!😁

Bakker
18 december 2021

Wij bestellen regelmatig en het smaakt altijd heerlijk. Bezorgen altijd keurig netjes optijd!

Sandra
17 december 2021

Wat een super lekkere sushi netjes verpakt alles er op en er aan.....top!!!

Paul
13 december 2021

Kwaliteit was altijd fenomenaal. Sushi is onveranderd heerlijk. Maar prijs/kwaliteit komt wel in het geding. Prijzen zijn de afgelopen tijd gestegen, nu zijn ook de dragonrolls kleiner geworden (waren altijd 8, nu 6 met 2 stukjes met het oneetbare garnalenstaartje). Hierdoor betaal je nu meer voor minder. Dat is jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FSH
12 december 2021
De Vries
11 december 2021

Heel lekker

N. Rook
10 december 2021
E. Bolhoeve
6 december 2021

Perfecte smaak Tips :Voor een grotere boxes zou ik iets mooier versieren. Verder is echt aanrader.

Lucien Kolkman
5 december 2021

Alles was heerlijk! En prima kwaliteit! Enig klein puntje was dat de bezorging wat aan de vroege kant was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Berg
5 december 2021

Goede bezorging,lekker eten en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Leemhuis
5 december 2021
Bakker
4 december 2021

Altijd op tijd en heerlijke sushi👍

Ingrid
3 december 2021
Gerard
28 november 2021

Ik had gebruik gemaakt van de eigen app, want die van Thuisbezorgd gaf steeds foutmeldingen. De bezorger kwam precies op de geplande tijd. Heerlijke sushi Box (Honda) besteld. Een lekker glas rode wijn paste er perfect bij. Erg genoten. Je betaalt flink meer dan voor een italiaanse, turkse of chinese maaltijd, maar het is het volledig waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josien Bannink
21 november 2021

Ik ben best wat gewend, maar dit is echt de beste sushi, ook heerlijke pokebowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecilia
16 november 2021

Perfect :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Doldersum
14 november 2021

Lekker en snelle bezorging

Danny
7 november 2021

Goede sushi en een super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 november 2021
Geja
5 november 2021
Paul Ten Brinke
2 november 2021

Goed en vers en smaakt allemaal er lekker

Kim
2 november 2021

Enige puntje van kritiek is de verse tonijn was niet zo lekker van smaak. Verder heerlijk!!!

Angie Ravenhorst
2 november 2021
Lotte
31 oktober 2021

Goede sushi alleen jammer dat ik een hele rol Bestelde maar een halve kreeg

Jasper
29 oktober 2021
Jan Schaft
26 oktober 2021

-heerlijk - nette prijs -optijd geleverd

Visser
24 oktober 2021

Heerlijk gegeten, voor het eerst maar zeker voor herhaling vatbaar 😄

Marcel Hakkers
24 oktober 2021

Top service! We kregen nog een biertje van de medewerker ivm dat ze storing hadden met bezorgen en lijdt zelf op moest halen

Gea Bosch
23 oktober 2021

Heerlijk en exact op tijd!

Aart
23 oktober 2021

Heerlijk en bijzonder!

Teunissen
21 oktober 2021
Dineke
19 oktober 2021

prima bezorging . op tijd en en vriendelijk bezorger

Robert Krahé
17 oktober 2021

Heerlijke sushi, fijne bediening en zeer nette zaak, echt een aanrader !

Karen
16 oktober 2021

Zoals altijd weer erg lekker!

Anita
16 oktober 2021
Leonie
16 oktober 2021

Op een vrijdag om half 5 besteld. En om kwart over 5 stond de bezorger aan de deur. Voldoende eetstokjes soja, gember en wasabi bij de bestelling.

Vivianda Drogt
10 oktober 2021

Altijd fantastische lekkere sushi! Wij willen nergens anders sushi halen! het is zoooo goed daar!!!! toppers

S Arkes
10 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
10 oktober 2021

Zoals altijd!!!! HEERLIJK en volgens opgave bezorgtijd, bezorgd. Tot de volgend keer 😃

Jasmina
10 oktober 2021

De sushi smaakte erg goed! Alleen jammer dat de fried ebi in de uramaki al helemaal koud was.

W. Huurman
8 oktober 2021
Sylvana
2 oktober 2021

Heerlijke sushi en bezorging top!

Sanne Mik
18 september 2021
Johan
17 september 2021
N. Rook
14 september 2021

Heel snel bezorgd en super kwaliteit, erg lekker.

Van der Bijl
12 september 2021

Het was weer heerlijk.

Marloes
12 september 2021

Zoals altijd…. Helemaal prima!

Ron
10 september 2021

Heerlijke sushi.

Jansen
7 september 2021

Snelle bezorging lekker eten!

Anita
7 september 2021
Stephan
29 augustus 2021

Heerlijke sushi.

Marjolijn teunissen
22 augustus 2021
Leijten
21 augustus 2021

Super lekkere sushi, keurig op tijd, vriendelijke bezorger. We hebben besteld vanaf ons vakantie adres, jammer dat jullie niet ook in de regio Oss zitten.

Katy
21 augustus 2021

Het was heerlijk

Eikema
19 augustus 2021

Heerlijke sushi. Vond alleen de pokebowl zalm wat karig voor dat geld. Maar smaak was wel dikke prima.

Robert Kluvers
15 augustus 2021

Prima en goede smaak...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
13 augustus 2021
Elly
10 augustus 2021

Makkelijk en duidelijk,snel bezorgd en heerlijke sushi!

Stef
9 augustus 2021
Marloes
9 augustus 2021

Alles weer toppie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liane Wiersema
8 augustus 2021
Jeroen en Carla
7 augustus 2021

Sushi ‘n Go heeft wat ons betreft de lekkerste sushi van heel Nederland. De smaak is erg gevarieerd, alles klopt!! Of het nu de Maki’s zijn of de uitgebreide Uramaki’s alles smaakt echt super en erg divers. Onze favorieten zijn toch echt de Salmon Fire Roll en de Gyoza kip. Je merkt dat het bereid wordt met liefde. Echt een dikke aanrader.

Dennis
5 augustus 2021

Top

Miss Boss
4 augustus 2021

De bezorging was op tijd. Het eten was lekker maar het was zo weinig ik heb besteld voor bijna 60 euro maar het was niet genoeg voor 4 personen. Zo dat vond ik wel jammer dat het erg weinig was .

Belinda
2 augustus 2021

Echt heerlijke sushi. Met gasten thuis gegeten en laten bezorgen. Alle sushi zag er prachtig uit. Verse producten en heerlijke smaken. Top!

M
1 augustus 2021

Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I
1 augustus 2021
M Janssen
30 juli 2021

Was heerlijk! Goede service!

Henk Drenthen
28 juli 2021

Uitstekend goed van smaak en keurig op de afgesproken tijd.

Daphne
25 juli 2021
Thomas
25 juli 2021

Ik rij van Gasselte naar Hardenberg. Om daar sushi te halen. Zegt al genoeg toch echt lekker 😋

Wijngaarden
25 juli 2021

De crispy was helaas “slof”, jammer ik ben beter van jullie gewend

Karen de jong
24 juli 2021

Altijd lekker!

Marieke
23 juli 2021

Heerlijke sushi! Prima service

Emma
23 juli 2021

Het eten was heerlijk, klaar op de afgesproken tijd. Top!

Jos
21 juli 2021
cecilia temmen
21 juli 2021
KS
18 juli 2021
Mariska
15 juli 2021

Zeer lekkere sushi en echt vers gemaakt.

Manon
11 juli 2021

Het was heerlijk

Paulien
4 juli 2021
Paula
3 juli 2021

Top!

Annet de haan
3 juli 2021

Top bezorging, tot in de tuin achter huis. Erg vriendelijk

Henkco Snippe
2 juli 2021

Super food en eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piest
26 juni 2021

Heerlijke sushi, snel geleverd.

Joey vonk
26 juni 2021

Was echt perfect. Smaakte heerlijk en alles warm en snel bezorgd

Jeannet
26 juni 2021
Annet
24 juni 2021

Top weer. Bedankt!

Anoniem
21 juni 2021
Belinda
20 juni 2021

Altijd heerlijke sushi. Dit keer leek de tonijn wel van mindere kwaliteit te zijn dan alle voorgaande keren. Is wel de eerste keer dat dit gebeurd tot op heden nooit eerder gehad. Verder was alles weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
20 juni 2021

Top sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
17 juni 2021

De sushi is echt heel lekker en goed! Alleen hadden wij naast een box ook nog de spicy-tuna en spicy-ebi besteld, nou ik kan je vertellen ik houd van pittig maar dit gaat echt alle perken te buiten! Holy shit mijn bek heeft zeker een kwartier na elke hap in de fik gestaan! Dus deze alleen bestellen als je van extreem pittig houd! Voor de rest was het heerlijk!

Sabine Boot
16 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk genoten van jullie sushi! En bedankt voor de attente service!

van Berkum
7 juni 2021

We zijn super te vrede

Kim Welleweerd
5 juni 2021
Van dijk
3 juni 2021

Top geregeld en was erg lekker

Cecilia
28 mei 2021
Thomas Toebak
28 mei 2021

Man man cker de lekkerste sushi die ik gegeten heb. En heb best wat sushi restaurants gehad ben dol op sushi. Ik kom zelf uit Gasselte. Maar zal cker weer terug, om bij sushi 'n go wat weg te halen.

...
27 mei 2021

Het was weer erg lekker en het zag er goed en verzorgd uit

Ome Arie
24 mei 2021

Zoals altijd....TOP sushi's. Keurig op tijd bezorgd (buitengebied)

Anne
23 mei 2021

Nou...... dat heeft lekker gesmaakt hoor!

Dorgelo
15 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten. Goede producten.

Annet Bouwhuis
15 mei 2021

Het was weer top!

Jolanda
10 mei 2021

Nergens zo'n lekkere sushi als bij Sushi 'n Go. Vooral de specials heb ik nog nergens zo lekker gegeten. En ook veel variatie. Wij hadden het opgehaald en toen was 1 gerecht vergeten, na een telefoontje kwamen ze het nog na brengen. Top service!

Karina
8 mei 2021

Was super voor elkaar en smaakte heerlijk.

Cendy
8 mei 2021

Super goed!!

Erik
7 mei 2021
Jan
7 mei 2021

Bestelling afgehaald en stond op tijd klaar. Honda box is gemiddelde kwaliteit (vergeleken met sushi uit leiden) . De special was de moeite waard. Duurder dan in de Randstad.

Xxxxxxxx
6 mei 2021
Van Boxtel
6 mei 2021

Het was erg goed

Van Horne
5 mei 2021
Linda Hilbink
3 mei 2021

Zaterdagavond heerlijk met dochterlief genoten van de Sushi, twas echt heerlijk en voor herhaling vatbaar. Personeel is altijd super vriendelijk......

Ravenhorst
3 mei 2021

Weer heerlijk!

Hanna
2 mei 2021

Heerlijk gegeten: zowel de sushi als de pokebowl!

Leonie
29 april 2021

Heerlijke sushi. Werd netjes geholpen en was snel weer opweg naar huis. Er werd ook netjes gevraagd hoeveel chopsticks ik er bij wilde. En of ik er kikkoman E.d bij wilde hebben.

D.
27 april 2021

Het bestellen is eenvoudig, de sushi wordt snel bezorgd en smaakt héérlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
27 april 2021

Uitstekende sushi, op tijd klaar (afgehaald) en goede pris/kwaliteit verhouding bovendien!

Claudia
26 april 2021

Sushi n go hardenberg heeft mij nog nooit teleurgesteld. Wat een Heerlijke sushi! Wanneer breiden jullie uit naar Ommen??

Kim W
26 april 2021

Normaal fantastisch, helaas was de avocado dit keer heel hard, dat was jammer

Monique
26 april 2021

We hadden de poké bowl beef en fried ebi. Zag er goed verzorgd uit en het smaakte heerlijk. Saus erbij en gember met wasabi kon je apart toevoegen.

Karen
26 april 2021

Altijd heerlijke sushi!

sophia
17 april 2021

was weer prima zoals altijd fijne bediening

Dennis Kuiper
17 april 2021

Prima service en heerlijke sushi.

Deierkauf
17 april 2021

Fantastisch, we vonden het erg lekker en feestelijk. ook de aankleding van de box op de schaal vond ik zeer smaakvol. zal zeker nog eens van uw diensten gebruik maken.

Daniël Diks
17 april 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Bestelling mooi op tijd. Kortom top!

Ingrid Haars
16 april 2021

Helemaal top! Erg lekker, zowel de sushi als de warme bijgerechten en exact op tijd. Dank jullie wel!

Mirjam
16 april 2021

Heerlijk gegeten!

Teunissen
15 april 2021
Meppelink
13 april 2021
Jeannet
11 april 2021
Ben Gerritsen
11 april 2021

Sushi met de peper er op was lekker. Maar smaakte echt naar peper als nasmaak. Dat was het enige minpunt.. voor de rest top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

teunissen
11 april 2021
Inge
8 april 2021

Kwaliteit zoals gewoonlijk geweldig, in twee zakken (warm en koud). Die tonijn🤩 Het werd wel 45 minuten vroeger gebracht dan aangevraagd. Anders niet zo erg, maar ik had ook warm besteld en dat kwam om 16.15 uur niet zo goed uit ivm online vergadering.. Verder geen klachten, de kwaliteit is fantastisch 👌

Ome Arie
6 april 2021

Zo als gewoonlijk....top!!!

Nienke
5 april 2021
Bakker
4 april 2021

Mooi op tijd bezorgd en prima kwaliteit sushi. Heerlijk gegeten en ruim voldoende voor vier personen. Lekker!!

Anita
4 april 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P zwiers
4 april 2021
Langenberg
3 april 2021

Het was heerlijk! Bezorging was ook goed op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Elly
2 april 2021

Super lekker, vers en alles stond op tijd klaar. Ik kom terug!!!

Gerhard
31 maart 2021

Snel bezorgd en wederom heerlijk! :) Tip - Loyaliteitsprogramma invoeren!

TJ van Praag
29 maart 2021

Erg lekker gegeten, beter dan verwacht! Lekker japans biertje erbij smaakte ook uitstekend, leuk gelachen met de bezorger en de manager ;)

pmk
28 maart 2021

Heerlijk gegeten

A. van 't Zand
28 maart 2021

Heerlijke Sushi. Makkelijk bestellen. Bezorging netjes op de afgesproken tijd.

Gerjan buitenhuis
27 maart 2021

Super lekkere bedankt topper klasse

Liesbeth
27 maart 2021

Top bezorging met tijd update Lekker eten

J de Niet
27 maart 2021

Warrige bezorging Kregen een mail dat om 17 uur bezorgd wordt. Om 17.05 mail bezorging is onderweg. Gevraagd om voor 18.30 te bezorgen. Bezorger kwam om 18.50 uur . Smaak sushi ok. Prijs kwaliteit niet. Dat waren wij in Zoetermeer anders gewend.

Loeske Wijngaarden
24 maart 2021

Wederom top!!

Alwin
23 maart 2021

Prima sushi! Wel minuut of 20 te laat bezorgd. Bezorger bood gelijk excuses aan en daarmee is het dan ook gelijk weer goed. Kan gebeuren!

Christine Spiekman
23 maart 2021

Heerlijk! Wel erg prijzig als je losse dingen moet bestellen.. (doordat één van beide geen vis lust.. er is geen leuke box met half vis en half vlees)

Ina otter
21 maart 2021

Was super lekker en mooi op tijd klaar

Jurgen
21 maart 2021
Rik en Simone
21 maart 2021

De sushi was prima. Er was echter vrijwel geen wasabi en soja bijgevoegd. Als het thuis wordt gebracht zit er van alles veel meer bij. Moest zelfs om stokjes vragen.

Wijk
21 maart 2021

Netjes op de afgesproken tijd afgeleverd En het was heerlijk tot de volgende keer

Jan
20 maart 2021
Eva
18 maart 2021

Zoals altijd super lekker en vers! Spoedige bezorging! Top!

Janita
17 maart 2021

Voor de eerste keer besteld maar zeker voor herhaling vatbaar, veel keuze en het smaakte super!

Ilona
15 maart 2021

Lekkere verse sushi. Diverse keuze. We hebben afgehaald en was 5 minuten voor op de aangegeven afhaaltijd klaar.

Jacquelien
14 maart 2021
Paterek
14 maart 2021

Weer top

Brenda Bril
14 maart 2021

Heerlijk gegeten !!!

Jocelyn
14 maart 2021

Regelmatig bestellen wij bij Sushi 'n Go. Iedere keer weer ontzettend tevreden. Bestellen online gaat erg makkelijk. Bezorgers zijn op tijd en erg vriendelijk. Misschien is het een idee om voor uw vaste klanten een klantenkaart met bijvoorbeeld spaarpunten voor een leuke korting in de voeren.

Peter
13 maart 2021

Ik kom hier vaker en ik vind dat ze de beste sushi uit de wijde omgeving hebben. De sushi is goed en netjes klaargemaakt. (Online) bestellen gaat erg makkelijk. Leuk en vriendelijk personeel

Karen
13 maart 2021

Zoals altijd, heerlijk!

Grummel
9 maart 2021

Top geregeld en lekker

Kim
8 maart 2021

Makkelijk, snel en was op tijd klaar!

Selina
8 maart 2021

Heerlijk gegeten! Een echte aanrader.

kooiker
8 maart 2021

Uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijs. Bezorgservice ook heel goed. Meestel eerder dan de opgegeven bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
7 maart 2021

Perfect op tijd geleverd en kwaliteit beter dan goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.v.A.
7 maart 2021

Erg lekkere sushi. Zeker een aanrader. Correcte bezorging en keurig op tijd. Niets anders dan lof dus we bestellen zeker nog wel een keertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jt
3 maart 2021
Molenkamp
28 februari 2021

Het was super. Echt heerlijk. Top 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 februari 2021
sophia
28 februari 2021

prima kwaliteit en smaak leuke vlotte bediening

Monique
28 februari 2021
Jeremy
22 februari 2021

Heerlijke verse producten. Zelf ben ik erg fan van de pokebowl. Acties zijn misschien leuk.

Karina
22 februari 2021

Top voor elkaar 🤤

Kervin
22 februari 2021
Monique
22 februari 2021

Heerlijke gegeten, echt elke keer weer heerlijk! Jullie hebben ons nog nooit teleurgesteld, een absolute aanrader! Helaas wel erg prijzig....

Sjoerd
22 februari 2021

Heerlijke sushi! De dragondrolls zijn echt een aanrader. Komen zeker terug! Tip: spaaractie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars Bembom
22 februari 2021

Spaarkaart en/of bonuskaart voor vaste klanten zou heel leuk en aantrekkelijk zijn.

Sophie Kamphuis
21 februari 2021

Hele lekkere en verse sushi!

Annet
20 februari 2021
Anje
19 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten. Zelf een feestje ervan maken, hoezo lockdown🙃😋

Mariska
19 februari 2021

Was weer allemaal super lekker, zoals altijd!!

Juliano
16 februari 2021

Bezorging wat aan de late kant, totaal geen punt, ben allang blij dat jullie in Dedemsvaart bezorgen! Eten was wederom super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laure
15 februari 2021

Alles is altijd super goed voor elkaar. Dus wij komen altijd heel graag bij jullie. Misschien een idee om iets van spaaracties te doen, d.m.v. bijvoorbeeld een spaarkaart voor terugkerende klanten? :-)

Gassen
15 februari 2021
Twan
14 februari 2021

Echt lekkere sushi!! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Ramon
1 februari 2021

Lekkere sushi en snel en goed bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ome Arie
1 februari 2021

Zoals altijd: Heerlijke sushi's en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paterek
31 januari 2021

Eerste keer, genoten van onze bestelling.

Kim
31 januari 2021
Huisman
30 januari 2021
Caroliene Ros
30 januari 2021

Voor de tweede maal een bestelling geplaatst. Wederom was de kwaliteit en smaak goed. De bezorging was was mooi op tijd. Een aanrader.

Umar
29 januari 2021

Perfect gepresenteerd smaak is ook perfect

Anne Marie
29 januari 2021

Was héérlijk!

Linda
29 januari 2021

Heerlijk! Perfecte kwaliteit. Super vers!

Sinje
27 januari 2021

Er was iets mis gegaan met de betaling van m'n bestelling, had voor de zekerheid contact opgenomen. Erg tevreden over de vriendelijkheid, goed meegedacht, bestelling zo snel mogelijk bezorgd en de betaling was uiteindelijk ook gelukt. Daarnaast is hun Sushi gewoon super lekker, een aanrader.

HenkB
24 januari 2021
Vivianda Drogt
23 januari 2021

Gewoon super! En lekker vers. Echt een aanrader.

Nick
23 januari 2021
Erik
22 januari 2021
Alette
18 januari 2021
Piest
17 januari 2021

De sushi was weer heerlijk. Het deel wat warm moet zijn was goed van temperatuur.

Caroliene
16 januari 2021

Het zag er prima uit, netjes verpakt, de smaak was goed. Ik bestel zeker nog een keer.

Kim
15 januari 2021
Ivo
13 januari 2021

Simpel om te bestellen. Super snel bezorgd. Heel erg lekker! Perfecte kwaliteit!

Bont
13 januari 2021

Quality wins the game super goed

Fam Danser
10 januari 2021

Ook vanavond hebben we weer genoten van een uitgebreide maaltijd voor ons hele gezin. Van jong (1,5 jaar) tot oud wordt er altijd weer flink gesmuld! Blij met zo’n top sushi restaurant in Hardenberg! Hartelijke groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S hoekman
9 januari 2021

Het was heerlijk.

Anoniem
3 januari 2020

Heerlijk!

Danielle
3 januari 2020

Lekker eten, snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kampman
3 januari 2020

Heerlijke sushi

Erwin
3 januari 2020
Wernald
2 januari 2020

Zoals altijd super goed!!

Femke
1 januari 2020

Verse, lekkere sushi!

Ome Arie
1 januari 2020

Zoals bijna altijd: Lekkere sushi's en keurig op tijd bezorgd (buitengebied). Top

July
1 januari 2020
Miranda
31 december 2020

Erg lekkere sushi. Heerlijk vers gemaakt en een lust voor het oog. Wanneer beginnen jullie zoiets in ommen?

Belana
29 december 2020

Het was weer heerlijk en de bezorger was vriendelijk. Gewoon weer top service zoals gebruikelijk!

Emma
29 december 2020

Bezorging was wat later maar daarvoor kregen wij extra boontjes als compensatie. Vonden we erg fijn en lekker!!! :)

LF
29 december 2020

Warme gerechten waren niet meer warm. Kipspiesjes vettig weinig smaak en veel te veel bosui. Sushi rollen waren wel oké.

Nicolien Bakker
28 december 2020

Altijd tevreden, maar deze keer echt niet. En volgens ons was het vlees van de yakitori bedorven. Dus voor ons even niet meer. Met vriendelijke groet Nicolien Bakker

smit
26 december 2020
E. Muis
26 december 2020

Tot mijn grote spijt moet ik toegeven dat de bestelling van vandaag significant van mindere kwaliteit is dan we zijn gewend van sushingo. De zeewierbladeren waren erg taai, alsof ze al een paar dagen oud wareb, de avocado verkleurd en de rijst was muf...

Monique
26 december 2020
Cendy
26 december 2020

Super goed. Zeker weer voor herhaling vatbaar

Johan
25 december 2020

Het smaakte weer heerlijk. Bezorging netjes op tijd.

Maartje
24 december 2020
Jac
16 december 2020
Paulien Van Dam
13 december 2020

Super lekker altijd Nooit wachten.

Rik en Simone
13 december 2020

Supersnelle en vriendelijke bestelling van een prima sushi. Gaan we nog vaker doen.

Gees.Olthoff
13 december 2020

Het eten is voortreffelijk en....de bezorgersheel vriendelijk en correct echt een tevreden klant!!!!

Niek Wouda
13 december 2020

Perfect op tijd en heerlijk vers. Prima sushi met genoeg variatie!

Timmerman
11 december 2020

De sushi was heerlijk! Is altijd zo bij Sushi 'n go Hardenberg!

Tessa
10 december 2020

Precies optijd en alles was top voor elkaar!!

Xavier Broos
10 december 2020

Mijn bestelling werd op de aangegeven tijd bezorgd. Prima kwaliteit en echt smaakvol Ook in Hardenberg prima sushi te verkrijgen dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Habing
7 december 2020

We doen normaal nooit aan beoordelingen, maar na verschillende sushi restaurants geprobeerd te hebben en hier nu ook al meerdere malen te hebben bestelt, zijn wij het er over eens dat dit toch echt de betere plek is om sushi te laten bezorgen.

Kees
6 december 2020

Erg lekker en precies op tijd bezorgd

JH
6 december 2020

Heerlijk vers!!

Gerwin
5 december 2020

Was lekker. Goed voor elkaar

Kirsten
5 december 2020

Heerlijke sushi! Maar bezorging te laat.

Esther
3 december 2020
most
1 december 2020
Karima Ahadri
28 november 2020

Sushi was op tijd klaar en was heerlijk van smaak!!!

Emma
28 november 2020

Heel lekker!

Linda
27 november 2020

Normaal altijd super lekker. vandaag helaas een mindere ervaring. Jammer.

Ben Gerritsen
22 november 2020

Erg goed! Mooi op tijd, en smaakte erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JD
21 november 2020

Het was wederom super lekker! Elke keer bestellen we hier en het is elke keer weer een feest. De bezorging is ook altijd op tijd.

Arjan
19 november 2020

Sushi was erg lekker en personeel was heel vriendelijk. Top! De volgende Sushi halen we zeker weer bij Sushi 'n Go.

Jan
15 november 2020
Herman Otter
14 november 2020

Super lekker, en klaar op de afgesproken tijd

Lucilla
14 november 2020

De kwaliteit is altijd goed al meerdere keren besteld. Ook zijn ze vaak wel op tijd. Tip: bel even als merendeel van de sushi niet glutenvrij gemaakt kan worden. Nu kon mijn vriendin maar 4/16 sushi stukjes eten. Wellicht ook goed om het te vermelden op de website welke sushi wel glutenvrij gemaakt kan worden.

Lut
13 november 2020